ÁLLATI

HOGYAN HATHAT A BACH VIRÁG ESSZENCIA ÁLLATOKNÁL

Ujjat-harapo-fekete-cica

Gyönyörű, fekete házi cicus, a kliens.:) A gazdája akkor kért tanácsot, mikor kb. 1 éves volt. Pár hetesen került hozzá, sajnos nem is tudni pontosan a korát, a születése, és egyéb körülményei ismeretlenek.
Elég vadóc volt már kicsinek is, ez az idővel sem múlt. Eredetileg kisfiú volt, majd ivartalanítva lett. A vadságán ez sem változtatott. Alapvetően nem szerette, ha sokáig simogatják, sokszor karmolt harapott. Játéknál gyorsan agresszívvé vált.A macskákra jellemző bújás, dorombolás nála csak kevés ideig jelenik meg.
Mivel nem ismerjük a születése körülményeit, csak a “hozott” anyag áll rendelkezésre, így az ún. újszülött keveréket tanácsoltam a gazdájának.
Az újszülött keverék: Bohócvirág, Ernyős madártej, Dió-ból áll. Ezt a keveréket újszülötteknek is javasoljuk, mert törli a terhesség és a születés kapcsán keletkező félelmeket, szorongásokat, feloldják az érzelmi blokkokat, és segítik az “új helyzet”-be, a fizikai életbe való integrálódást.
Feketemacska
A cicus két hónapig kapta ezt a keveréket. Gazdája elmondása szerint jót tett neki, sokkal szelídebb, kezelhetőbb lett.. A “terápia” a Magyal-lal folytatódott – ami segít a düh és a harag oldásában, melynek révén még bújósabb lett.
Házi kedvenceinknek is segítségére lehetnek a Bach virág esszenciák, igen széles a skálája, pl. ha félnek a vihartól, vagy akár költözés esetén is megkönnyíthetjük a változás okozta stresszt, és még sorolhatnánk.
2016.05.14.
Erőss Anna Lélekmediátor – Bach virág konzulens
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s